Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Политическият психолог проф. Антоанета Христова кометтира в сутрешния блок на

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgПолитическият психолог проф. Антоанета Христова кометтира в сутрешния блок на
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: БСП губи сили от сблъсъка между Радев и Борисов

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Политическият психолог проф. Антоанета Христова кометтира в утринния блок на Българска национална телевизия опълчването сред президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов.

``
реклама

" По принцип от опълчванията всички губим. Но когато приказваме за тези толкоз значими институции в нашата страна ще ви предложа едни малко друг фокус от до момента обсъждания. Моята теза е, че защото опозицията е слаба, президентът, ще не ще, а и за какво да не ще, защото той е обществен и желае да бъде забележим в политическия свят, на политическата сцена, той изземва функционалността на опозицията. Правейки го, естествено се получава борбата сред него и ръководещите. Проблемът обаче е, че изземвайки функционалността на опозицията, когато на някой му изземат ролята, той става още по-слаб по тази причина, тъй като е преразпределил ролята сред себе си и някой различен. В този смисъл Българска социалистическа партия губи мощ от този конфликт, макар че многото стрелби против ръководещите са дребни капки в една посока. В този смисъл те в действителност реализират резултат на повишение критичността към ръководещите. На процедура трите институции - съпротива, ръководещи и президенство, би трябвало да съществуват в различен тип съответствие на взаимоотношенията, с цел да може да ускоряват личното си наличие ", разяснява тя.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Пра
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР